09
Δεκ
2016

ΜΑΡΟΥΣΙ | Εγγραφές Β΄κύκλου μαθημάτων Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

marousi201617b2

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Αμαρουσίου ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

Β΄ κύκλος μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-17 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Δήμου Αμαρουσίου, με τον γενικό τίτλο: «Ολιστική Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία».

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η ολιστική Ιατρική είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση της υγείας. Οι ολιστικοί γιατροί δεν  αντιμετωπίζουν το όποιο πρόβλημα υγείας απλά στο επίπεδο του συμπτώματος ή της κλινικής εικόνας, αλλά επιδιώκουν την συνολική βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ατόμου. Στον νέο κύκλο μαθημάτων έχουν κληθεί ως εισηγητές καταξιωμένοι γιατροί οι οποίοι υπηρετούν την Ολιστική Ιατρική και οι οποίοι θα μεταφέρουν στους συμμετέχοντες την πλέον έγκυρη γνώση.

Θα αναλυθούν θέματα όπως: Ολιστικές θεραπείες, Αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, Ομοιοπαθητική, Κλινική Ύπνωση, Ψυχονευροανοσολογία, Βιοπαθολογία, Βιοσυντονισμός, Ορθομοριακή διατροφή, Ρεφλεξολογία, Βελονισμός, Βοτανοθεραπεία κ.α.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα, ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για τους κατόχους των καρτών ΕΡΜΗΣ/Artemis Card, ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.

Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.alp.gr  / τηλ:  694 641 5301 .

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Για να κάνετε την εγγραφή σας στον Κύκλο Μαθημάτων:
1) Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που ακολουθεί.
2) Ολοκληρώστε την εγγραφή σας καταβάλλοντας την ειδική συνδρομή, μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 2 ημερών από την αποστολή της αίτησης.
Τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ.Λογ. 489/296214-48, IBΑΝ: GR6201104890000048929621448, Δικαιούχος: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ. Προσοχή: Τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη – σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή δεν ισχύει. Στο πεδίο «Αιτιολογία» του καταθετήριου αποκόμματος θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο σας και η περιοχή για τα οποία δηλώσατε συμμετοχή (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου Ηράκλειο).
3) Εντός 24 ωρών από την κατάθεση σας θα λάβετε ειδικό SMS στο κινητό σας που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Μαρούσι| Β” Κύκλος μαθημάτων 2016-2017: «Ολιστική Ιατρική για ψυχική και σωματική υγεία»
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Αμαρουσίου ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το