12
Δεκ
2016

ΜΑΡΟΥΣΙ | Απονομές τιμητικών διακρίσεων από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

marousi_aponomesΤο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, με ομόφωνη απόφαση της διοικούσας επιτροπής του, και ως δείγμα ελάχιστης ηθικής ανταμοιβής, αποφάσισε να απονείμει την τιμητική διάκριση «Επίτιμος Εταίρος του Α.Λ.Π.» στους: Γιώργο Πατούλη, Πρόεδρο ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου, για την συμβολή του στην προαγωγή της διά βίου εκπαίδευσης στην τοπική αυτοδιοίκηση, και στον Δημήτρη Μπουραντά, Καθηγητή Μάνατζεμεντ του ΟΠΑ, για την μέγιστη προσφορά του στην εκπαίδευση την οποία υπηρετεί επί δεκαετίες με πάθος και συνέπεια, μεταλαμπαδεύοντας  παράλληλα στους φοιτητές του ήθος, αρχές και αξίες, εφόδια πολύτιμα για την κατάκτηση του ευ ζειν.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Δ. Αμαρουσίου με αφορμή και την λήξη του Α΄κύκλου μαθημάτων του Α.Λ.Π. Δήμου Αμαρουσίου.

Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Δημήτρης Μπουραντάς, έδωσε διάλεξη με θέμα: «Θεμελειώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική αποτελεσματικότητα».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τις απονομές των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους σπουδαστές του Α΄κύκλου μαθημάτων του Α.Λ.Π. Δήμου Αμαρουσίου, που είχε ως θέμα, την τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στην προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Τα μαθήματα του παραπάνω κύκλου ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και τα παρακολούθησαν 200 σπουδαστές, Δημότες του Δήμου Αμαρουσίου και ευρύτερα του λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο Β΄κύκλος μαθημάτων του Α.Λ.Π. στο Μαρούσι έχει ως θέμα: την «Ολιστική ιατρική για ψυχική & σωματική υγεία» και θα ξεκινήσει στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να κάνουν κλικ εδώ.