23
Δεκ
2016

ΠΑΙΑΝΙΑ| Εγγραφές Α΄ κύκλου μαθημάτων Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, Τμήμα Παιανίας

paiania201617a2Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Παιανίας ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Α΄ Κύκλο Μαθημάτων της διδακτικής περιόδου 2016-17, του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου, τμήμα Παιανίας: «Η τέχνη της αποτελεσματικής επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις».

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι κάτοικοι των Αθηνών, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

Η ικανότητα της σωστής επικοινωνίας είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής μας. Οι συμμετέχοντες στον παραπάνω κύκλο μαθημάτων θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τέχνη της επικοινωνίας και να την εφαρμόζουν αποτελεσματικά. Εισηγητές στον κύκλο αυτό θα είναι 10 από τους πλέον ειδικούς σε θέματα επικοινωνίας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη, ώρες 17:00 έως 20:00, στην Αίθουσα Συνιδιοκτησίας Παιανίας, οδός  Σπύρου Αγγελή 14.

Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/τρίτεκνους/μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.
Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη του Δήμου Παιανίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.alp.gr  / τηλ:  694 641 5301 .

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Για να κάνετε την εγγραφή σας στον Κύκλο Μαθημάτων:
1) Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που ακολουθεί.
2) Ολοκληρώστε την εγγραφή σας καταβάλλοντας την ειδική συνδρομή, μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 2 ημερών από την αποστολή της αίτησης.
Τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, Αρ.Λογ. 489/296214-48, IBΑΝ: GR6201104890000048929621448, Δικαιούχος: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΡΗΤΗΣ. Προσοχή: Τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη – σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή δεν ισχύει. Στο πεδίο «Αιτιολογία» του καταθετήριου αποκόμματος θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο σας και η περιοχή για την οποία δηλώσατε συμμετοχή (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου Ηράκλειο).
3) Εντός 24 ωρών από την κατάθεση σας θα λάβετε ειδικό SMS στο κινητό σας που θα επιβεβαιώνει την εγγραφή σας.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Παιανία| Α” Κύκλος μαθημάτων 2016-2017:
«Η τέχνη της επικοινωνίας στις προσωπικές & επαγγελματικές σχέσεις»
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Παιανίας ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το