03
Απρ
2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Εγγραφές Γ΄κύκλου μαθημάτων Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

thess2016-17c2

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

«Η επιστήμη της ευτυχίας» είναι ο τίτλος του Γ΄ Κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου τμήμα Θεσσαλονίκης, και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας. Την ευθύνη του προγράμματος έχει ο κ. Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχοθεραπευτής και Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κάθε κύκλος μαθημάτων είναι ανεξάρτητος από τον προηγούμενο και δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι όσοι το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας την αντίστοιχη συνδρομή εγγραφής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
Πρόκειται για 10 μαθήματα θετικής ψυχολογίας με πρακτικές συμβουλές για μια ευτυχισμένη και γεμάτη νόημα ζωή. Η «επιστήμη της ευτυχίας» είναι η πρωτοποριακή επιστήμη της θετικής ψυχολογίας, που αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως το Harvard, το mcGill το Berkeley της Pennsylvania, κ.α., και η οποία διερευνά τις ρίζες για μια ευτυχισμένη και ουσιαστική ζωή και το πως μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας για να γίνουμε πραγματικά πιο ευτυχισμένοι.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ:
Εισηγητές στον παραπάνω κύκλο είναι οι: Σταλίκας Αναστάσιος, Καθηγητής Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ψυχοθεραπευτής και Πρόεδρος της ΕΕΘΕΨΥ, Γαλανάκης Μιχάλης, PhD, Οργανωσιακός Ψυχολόγος και Αντιπρόεδρος της ΕΕΘΕΨΥ, Γιωτσίδη Βασιλική, PhD, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, Ζύμνη Κατερίνα, PhDc, Ψυχολόγος και Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια, Καρακασίδου Ειρήνη, PhDc, Αθλητική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, Λακιώτη Αγάθη, PhD, Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια, Μερτίκα Αντιγόνη, PhD, Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt, Μπενέτου Άννυ, PhD, Συμβουλευτική Ψυχολόγος, Μυτσκίδου Πασχαλιά, PhD, Ψυχολόγος και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια, Πεζηρκιανίδης Χρήστος, PhDc, Ψυχολόγος και Ερευνητής.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Τετάρτη* ώρες 17:00 έως 20:00, στην αίθουσα Αλέξανδρος, Εθνικής Αμύνης 1 (Απέναντι από τον Λευκό Πύργο).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Η συνδρομή εγγραφής και για τα 10 μαθήματα είναι 65 € / άτομο.
Για ομάδες 5 ατόμων και άνω, φοιτητές, ανέργους, πολύτεκνους/ τρίτεκνους/ μονογονεϊκές οικογένειες, ΑμΕΑ, προσφέρεται η προνομιακή συνδρομή εγγραφής 50 € το  άτομο.
Για καθυστερημένες εγγραφές στην είσοδο την ημέρα της έναρξης: 90 €/ άτομο.

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το Α.Λ.Π. τελεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.alp.gr  / τηλ:  694 641 5301 .

ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Για να κάνετε την εγγραφή σας στον Κύκλο Μαθημάτων:
1) Συμπληρώστε την Αίτηση Εγγραφής που ακολουθεί.
2) Ολοκληρώστε την εγγραφή σας καταβάλλοντας την ειδική συνδρομή, μέσω τραπεζικής κατάθεσης, εντός 2 ημερών από την αποστολή της αίτησης.
Τα στοιχεία λογαριασμού για την κατάθεση είναι: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, IBΑΝ: GR56 0172 7650 0057 6508 4559 576, Δικαιούχος: ΑΝΟΙΧΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Προσοχή: Τυχόν διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον καταθέτη – σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή δεν ισχύει. Στο πεδίο «Αιτιολογία» του καταθετήριου αποκόμματος θα πρέπει να αναγράφεται το Ονοματεπώνυμο σας και η περιοχή για τα οποία δηλώσατε συμμετοχή (π.χ. Μαρία Παπαδοπούλου Ηράκλειο).
3) Μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης σας θα λάβετε ειδικό SMS στο κινητό σας με τον ειδικό κωδικό εγγραφής.

 

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ:
Θεσσαλονίκη| Γ” Κύκλος μαθημάτων 2016-2017: «Η Επιστήμη της Ευτυχίας»
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για το τμήμα Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκαν και νέες αιτήσεις δεν γίνονται πλέον δεκτές.

 

 

Κράτα το

Κράτα το